dissabte, 21 de febrer del 2015

LA FESTA DEL COLOR VERMELL


Dies enrere els Mussols vam celebrar la "Festa del color VERMELL"! Gràcies a vosaltres, les famílies, tots els nens i les nenes van venir vestits d'aquest color i estaven tots i totes fantàstics.


L'aprenentatge dels colors es comença pel vermell i després podem anar introduint els primaris (verd, groc i blau) i més endavant la resta. No hi patiu gens si durant una temporada el vostre fill/a tot ho veu de color vermell! És el més normal del món! Mica en mica ja aprendran a distingir-los. 


Què podeu fer des de casa per tal de potenciar el treball dels colors que estem fent a l'escola? Aquí us deixo unes quantes propostes que espero que us siguin de profit:

- Anomenar els colors del dia a dia: "Posa't la jaqueta vermella", "Avui portes   la samarreta de color verd".

- Anomenar els colors durant les estones de joc. Per exemple, si esteu jugant   amb peces de construcció: "Agafa les peces de color blau".

- Buscar i/o separar objectes segons el color.

- Jugar al "veig, veig..." amb els colors dels objectes que ens envolten.


Després de totes aquestes propostes aquí teniu les fotografies de la festa! Ens ho vam passar pipa cantant i ballant la cançó del color VERMELL https://www.youtube.com/watch?v=_jp6fazkXY0 tastant el gust del pebrot vermell i després estampant-lo en un full que més endavant es convertirà en un llibre dels colors! 

Esperem que us agradi!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada